Voor een leven met boeken

0


Het worden ongewone feestdagen. Zowel voor de feestelijkheden in familieverband op zich, als voor de praktische organisatie en de jaarlijkse zoektocht naar geschenkjes. We doen er echter alles aan om alles zo vlot en veilig te laten verlopen en maken het je graag gemakkelijk! We zetten even een paar dingen voor je op een rijtje:

Van thuis uit bestellen

Om je bezoek aan de boekhandel zo kort en veilig mogelijk te houden kan je voor je bezoek al een en ander regelen. Maak een selectie op onze website, stuur ons een verlanglijstje door en we zorgen dat alles vlot verloopt. Hoe gaat dat?

- Stuur ons tijdig je verlanglijstje door. Vermeld erbij welk boek voor wie is.
- We verwerken je bestelling, pakken alles in en zorgen dat alles genaamtekend wordt voor je gemak.
- We bezorgen je geschenken bij je thuis in grondgebied Brugge. 
- Buiten Brugge is ook verzending via de post mogelijk (gratis vanaf 60 euro, onder de 60 euro komt er €4,95 verzending bij).
- Je kan op voorhand betalen via overschrijving.

In de winkel uitkiezen

Wil je de echte boekhandelservaring en bij ons in huis je geschenken komen uitkiezen? Dat kan natuurlijk ook. Ook dan zorgen we ervoor dat je niet hoeft te wachten en toch onze 200% service krijgt :-)

- Probeer op voorhand goed te weten wat je zoekt, zodat we je vlot kunnen helpen.
- Je mag ons altijd op voorhand mailen met je wensen en dat we je mogen verwachten. Uiteraard blijven we ook met advies voor je klaarstaan.
- Je betaalt je boeken aan de kassa en laat ze bij ons. Wij pakken ze voor je in op een rustig moment, zodat je niet hoeft te wachten.
- De boeken worden daarna door ons naar je thuis gebracht. We voorzien meerdere rondes per week. Gratis in grondgebied Brugge.
- Verzending is ook mogelijk buiten Brugge (gratis vanaf 60 euro, onder de 60 euro komt er €4,95 verzending bij).

Zondagsopeningen

De komende feestdagen zijn we open op volgende zondagen. Zo kunnen we deze periode niet alleen maximaal benutten, het helpt ons ook om de drukte te spreiden over ruimere tijd. Tijdens de week blijven onze normale openingsuren gelden.

      
Zondag 29 november 14.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 6 december 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 13 december 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 20 december 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 27 december 10.00 uur tot 18.00 uur

En het belangrijkste!

We wensen jullie allemaal een goede gezondheid en een veilige thuis met warme boekenmomenten!

Hartelijke groet,
Het team van De Reyghere