Prijsuitreiking Confituur Boekhandelsprijs

13
Mei
De Reyghere salon 20:00

Er is een winnaar! Na een maand stemmen verzamelen en onze shortlist extra in de spotlight zetten, blijven er één boek en auteur over die de pluimen opstrijkt. De Confituur Boekhandels hebben samen met onze klanten - jullie dus - een winnaar gekozen. En de meningen bleken onverdeeld.

Zowel de prijs van de boekhandels als de publieksprijs gaan naar een auteur die als geen ander een fijnzinnige taal hanteert, altijd opnieuw een sprekende sfeer weet neer te zetten, én die niet bang is om ook een spel met de lezer te spelen.

"Genoeg geflirt met die bekendmaking" zal je intussen wellicht denken. En gelijk heb je. Maar eerst willen we wel nog kwijt dat de prijsuitreiking binnenkort in ons eigenste salon doorgaat. En daar kan jij bij zijn!

Op vrijdag 13 mei is het Peter Terrin die de Confituur Boekhandelsprijs in ontvangst komt nemen in Brugge. Met zijn roman "Al het blauw" ging het met het merendeel van de stemmen lopen en bevestigt zo zijn plek in de Nederlandstalige literatuur.

In ons salon vieren we zijn overwinning én gaan we nogmaals met Terrin in gesprek over het gebeuren enerzijds en enkele thema's uit zijn roman anderzijds. Daarna heffen we het glas op de auteurs, de lezers en de boekhandel en uitgevers. Een prijs als die van de boekhandel is dan ook bij uitstek die hen allemaal samenbrengt.

Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar klantendienst@dereyghere.be om een plaatsje te reserveren.

Prijsuitreiking Confituur Boekhandelsprijs met Peter Terrin
Wanneer? Vrijdag 13 mei om 20 u
Waar? De Reyghere salon - Markt 12, Brugge
Inschrijven? Via e-mail naar klantendienst@dereyghere.be

Terug naar de lijst