Voor een leven met boeken
0

Gaea Schoeters over "Trofee" - livestream

17
November

Gaea Schoeters behoort tot een van onze geliefde hedendaagse auteurs. Ze verweeft schijnbaar moeiteloos intrigerende structuren met een sterke stijl én engagement. Haar nieuwe Trofee brengt opnieuw een duistere kant in de mens naar boven én is niet bang om kritisch te zijn. Wij gaan via live-stream kort met Schoeters in gesprek, laten haar een fragment voorlezen en geven je de kans je eigen exemplaar te laten signeren!

Over Trofee

Hunter White leeft voor de jacht op groot wild: in die ultieme krachtmeting met de natuur voelt hij dat hij leeft. Maar als hij naar Afrika vertrekt om een neushoorn te schieten, de laatste van de Big Five die hem nog ontbreekt, geeft het lot de jacht een andere wending. Zijn droom verandert algauw in een nachtmerrie die hem steeds dichter bij de duisternis in zijn eigen hart brengt. Is er nog een weg terug?

Trofeejacht brengt geld in het laatje voor natuurbehoud, en is dus dé manier om met uitsterven bedreigde dieren te beschermen, stellen jagers: het opofferen van een individu garandeert het voortbestaan van de soort. Gaea Schoeters trekt die rederenering in Trofee tot in het extreme door. Haar roman is zowel een ode aan de wilde natuur als een scherpe kritiek op onze omgang met Afrika.

UPDATE

Door de verlengde herfstvakantie en daarmee wijzigende planning wordt deze live stream een weekje uitgesteld tot 17/11 om 12.00 uur.

Wanneer? Dinsdag 17 november om 12.00 uur
Waar? De Reyghere salon
Meevolgen kan via https://www.facebook.com/events/634705273892613
Reserveer een gesigneerd exemplaar via klantendienst@dereyghere.be  (vermeld ook aan wie je je boek opdraagt en eventueel een persoonlijke boodschap)

Terug naar de lijst