Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Een boekenbon, onze garantie op genot!

Op zoek naar een persoonlijk geschenk, maar je laat je vrienden, familie of geliefde liever zelf een boek uitkiezen? Dan is een boekenbon de ideale oplossing voor jou! 

Koop je boekenbon online!

Je kan je boekenbon ook online aankopen! Kies uit onderstaand overzicht je gewenste bedrag en betaal via de webshop. Je krijgt je bon eerstdaags in je mailbox toegestuurd.

Personaliseer je bon met een persoonlijke boodschap en druk hem bij je thuis af. Óf verras iemand door de bon rechtstreeks naar de mailbox van de gelukkige te laten sturen.

Een boekenbon die je via onze website koopt, kan zowel in de boekhandel, de reisboekhandel als in onze webshop gebruikt worden.

Niet zo’n fan van dat digitaal gedoe? Onze klassieke bonnen blijven beschikbaar in de winkel.

Steun de onafhankelijke boekhandel met een Confituur boekenbon

Bij verre familie op bezoek, maar je wil toch een boekenbon cadeau doen? Dan kan je ze met de Confituur boekenbon naar de Belgische topboekenadresjes sturen. Deze bon kan je immers ook bij onze onafhankelijke collega's te lande inwisselen. Zo garandeer je ook op verplaatsing een kwalitatief boekengeschenk. Bovendien is deze bon ook een ideaal relatiegeschenk voor uw organisatie of bedrijf.

Alle Confituurboekhandels vind je opgelijst op http://www.confituurboekhandels.be/

Boekenbonnen als relatiegeschenk?

Wil je voor de medewerkers van je bedrijf boekenbonnen aankopen of je wil een mooi relatiegeschenk aanbieden?
Neem contact met ons op via info@dereyghere.be om afspraken te maken.