Natuurlijk Oostenrijk

Nederlands | 03-06-2022 |

€ 30,00

   Bestelbaar




Tekst achterflap

De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te proeven. Naast berghutklassiekers als Kasespatzle en Kaiserschmarrn ontdekte ze de verrassende rijkdom van de Oostenrijkse keuken, van boer tot bord. Met ruim een kwart biologische landbouw loopt Oostenrijk voorop in de Europese Unie, en heeft in vele opzichten een op de natuur gebaseerde keuken waarin lokale specialiteiten centraal staan. Producenten en chefs bewerken deze producten tot traditionele, maar tegenwoordig ook moderne gerechten. Laura’s oordeel in twee woorden: ‘Een schatkist.’ Proef zelf mee van de producten en gerechten die Oostenrijk culinair op de Europese kaart zetten en reis mee langs boeren, producenten en chefs.



Details

    EAN :9789493095793
    Auteur: 
    Uitgever :Uitgeverij Brandt
    Verschijningsdatum :  03-06-2022
    Formaat :Hardback
    Taal :Nederlands
    Hoogte :269 mm
    Breedte :208 mm
    Dikte :25 mm
    Gewicht :1096 gr
    Voorraad : Bestelbaar