Voor een leven met boeken

0

Marta & ik


Nederlands | 21-02-2020 | 88 pages

€22,95


    Levertijd: ca. 1-4 werkdagen • Gratis verzending vanaf € 60,- (binnen België) • Gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Marta kan vanuit huis met haar fantasie de hele wereld over reizen. Ze beleeft de meest fantastische avonturen samen met haar leeuwenvriend, die ze zelf geschilderd heeft. Een ode aan de verbeelding!


korte beschrijving

It’s Raining Elephants is een illustratiestudio uit Luzern, Zwitserland bestaande uit Evelyne Laube and Nina Wehrle. Sinds 2008 ontwikkelen ze samen geïllustreerde boeken, live visuals en illustraties voor diverse toepassingen. Met hun werk hebben ze inmiddels talloze prijzen gewonnen, waaronder de Fundación SM International Award op de Bologna Children’s Book Fair.


Recensie/Quote

Marta kan bijzonder mooi tekenen. Ze heeft mijn snuit, mijn manen en mijn klauwen zo goed getekend dat ik haar kamer ben binnengestapt... En samen hebben we fantastische avonturen beleefd! Met een likje gele verf schildert Marta de schitterende manen van een leeuw. Een paar extra stroken en hij krijgt ook sprankelende ogen en een harig lijf met grote poten waarmee hij zomaar uit het witte doek stapt. Al gauw blijkt Marta’s slaapkamer te klein voor haar fantasie, dus zit er niets anders op dan de wereld groter te maken. Dit keer tekent Marta met de staart van de leeuw een universum waarin ze samen met haar nieuwste leeuwenvriend fantastische avonturen beleeft. "Wat een heerlijke ode aan de verbeelding en de kracht van kunst is dit!" Jan van Coillie, leeswijzer.be “De kleuter zal zich graag laten meeslepen in de fantasierijke reis van Marta en de leeuw.” Toin Duijx, Friesch Dagblad "De prenten overstijgen de realiteit en nemen je mee in een trip die niet alleen je fantasie prikkelt, maar ook je lust tot actie, tot tekenen, tot schilderen, tot spelen en fantaseren." Pluizuit.be


Citaat van vorige beoordeling

Met een likje gele verf schildert Marta de schitterende manen van een leeuw. Een paar extra stroken en hij krijgt ook sprankelende ogen en een harig lijf met grote poten waarmee hij zomaar uit het witte doek stapt. Al gauw blijkt Marta’s slaapkamer te klein voor haar fantasie, dus zit er niets anders op dan de wereld groter te maken. Dit keer tekent Marta met de staart van de leeuw een universum waarin ze samen met haar nieuwste leeuwenvriend fantastische avonturen beleeft.


Quote uit recensie van vorig werk

"De kleuter zal zich graag laten meeslepen in de fantasierijke reis van Marta en de leeuw.”Details

  EAN :9789492986207
  Auteur: 
  Uitgever :Boycott Books
  Publicatiedatum :  21-02-2020
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :228 mm
  Breedte :329 mm
  Dikte :16 mm
  Gewicht :727 gr
  Voorraad :Levertijd: ca. 1-4 werkdagen • Gratis verzending vanaf € 60,- (binnen België) • Gratis afhalen in de winkel
  Aantal bladzijden :88