Voor een leven met boeken

0

Word een supercoole fotograaf!


Nederlands | 22-05-2019 |

€12,90


    Levertijd: ca. 1-4 werkdagen • Gratis verzending vanaf € 60,- (binnen België) • Gratis afhalen in de winkel


Korte beschrijving/Annotatie

Word een SUPERCOOLE fotograaf met dit boek. Met behulp van echte foto's ter inspiratie biedt dit geweldige boek 20 spannende challenges om je te helpen je eigen fotografisch meesterwerk te maken.


korte beschrijving

Henry Carroll studeerde fotografie aan het Royal College of Art en zijn werk werd wereldwijd geëxposeerd. Voortbouwend op zijn ervaring als docent richtte hij een bedrijf op dat gespecialiseerd is in fotografie -cursussen, -vakanties en -evenementen. Henry's duidelijke, jargonvrije manier van lesgeven heeft duizenden geïnspireerd om creatiever om te gaan met hun camera's.


Recensie/Quote

Word een SUPERCOOLE fotograaf met dit fantastische nieuwe boek. Met behulp van echte foto's ter inspiratie biedt dit geweldige boek 20 spannende challenges om je te helpen je eigen fotografisch meesterwerk te maken. Het enige wat je nodig hebt, is een camera en het lef om nieuwe dingen uit te proberen. Leer hoe je onzichtbaar kunt zijn, een verhaal kunt maken, kunt doen alsof je een hond bent en nog veel meer!


Citaat van vorige beoordeling

Word een SUPERCOOLE fotograaf met dit fantastische nieuwe boek. Met behulp van echte foto's ter inspiratie biedt dit geweldige boek 20 spannende challenges om je te helpen je eigen fotografisch meesterwerk te maken. Het enige wat je nodig hebt, is een camera en het lef om nieuwe dingen uit te proberen. Leer hoe je onzichtbaar kunt zijn, een verhaal kunt maken, kunt doen alsof je een hond bent en nog veel meer!Details

  EAN :9789492938091
  Auteur: 
  Uitgever :BIS Publishers BV
  Publicatiedatum :  22-05-2019
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :198 mm
  Breedte :218 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :389 gr
  Voorraad :Levertijd: ca. 1-4 werkdagen • Gratis verzending vanaf € 60,- (binnen België) • Gratis afhalen in de winkel