Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Mechaniek voor managers


Nederlands | 15-06-2023 | 240 pages

9789464787337

Paperback / softback


€ 34,95

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Beschikbaar
Beschrijving

Iedere organisatie heeft wel eens een frisse wind nodig. De resultaten vallen tegen of de motivatie deemstert weg. De oorzaken zijn divers, van grote marktveranderingen tot bezuinigingsrondes en overnames. Vandaag prijkt personeelstekort met stip op nummer een.

Hoe overkomen we dit? Op zoek naar antwoorden doorzocht de auteur talloze onderzoeken en organisaties. Hij vond de sleutels tot succes niet in bovenmenselijke leiders, noch in geniale medewerkers. Het verschil maak je door scherper te managen. Breng focus, structureer overleg en bouw aan een motiverende cultuur. Dit vormt de mechaniek van de gestroomlijnde organisatie.

Met praktische modellen en voorbeelden, ontdek je hoe meer te doen met minder.

Dit boek is voor alle managers, op zoek naar meer slagkracht en betrokkenheid bij medewerkers.

 

 

 

Romeo Baertsoen is expert in het versterken van samenwerking binnen organisaties. Met 25 jaar internationale ervaring en opleidingen aan Vlerick, Stanford en Tias Nimbas, heeft hij een diepgaand begrip van organisatieontwikkeling en managementsystemen. Hij heeft gewerkt voor internationale bedrijven en heeft ook ervaring als crisismanager en  hogeschooldirecteur. Vandaag begeleidt Romeo zowel KMO's als internationale organisaties bij het realiseren van hun doelen.

Details

EAN :9789464787337
Auteur: 
Uitgever :WidePeak
Verschijningsdatum :  15-06-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :148 mm
Breedte :210 mm
Dikte :14 mm
Voorraad :Beschikbaar
Aantal bladzijden :240