Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Op de tast


Nederlands | 05-01-2024 | 240 pages

9789464778113

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Na een kankerbehandeling wil je niets liever dan je oude leven weer opnemen: je job, je hobby’s, je gezinssituatie… en dat betekent ook je seksualiteitsbeleving, of je nu in een partnerrelatie zit of niet. Maar dat blijkt niet zo vanzelfsprekend, want zowel lichamelijk als mentaal is er veel veranderd. Veel vrouwen struggelen met hun zelfbeeld en seksualiteit. En laat seks nu net iets zijn wat niet makkelijk besproken wordt tijdens de consultatie.
In Op de tast: seks na kanker doorbreken Marieke Colpaert en Marlies Meersman het taboe rond seksualiteit en kanker bij vrouwen. Met verschillende experten en aan de hand van de persoonlijke verhalen van lotgenoten en hun partners leggen ze uit welke gevolgen de kankerbehandeling op lichaam en geest kan hebben. Daarnaast krijg je een waaier aan mogelijke oplossingen en tips om zowel mentaal als fysiek terug op een positieve manier met seks om te gaan.
Uniek zijn de vele laagdrempelige en concrete oefeningen om stap voor stap en op eigen tempo je seksualiteit opnieuw te kunnen beleven. Een must-have voor (ex-)kankerpatiëntes, hun partners én zorgverleners die hun steentje willen bijdragen aan het bespreekbaar maken van intimiteit tijdens en na het genezingsproces.

Details

EAN :9789464778113
Auteur: 
Uitgever :BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Verschijningsdatum :  05-01-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :224 mm
Breedte :152 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :468 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :240