De graveur


Nederlands | 18-02-2022 | 480 pages

€ 24,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Antwerpen, de jaren 1620. Antonia groeit op in de kunstwereld van haar vader Lucas Vorsterman, de graveur van de bekende schilder Rubens. Ze bekijkt met argusogen de rivaliteit en jaloezie tussen de kunstenaars, niet het minst tussen haar vader en Rubens. Haar leven in het huishouden van Rubens verandert drastisch als Vorsterman haar een geheim toevertrouwt.
Antwerpen, het heden. De Canadese kunsthistorica Charlotte doet onderzoek naar haar held, Rubens. Ze ontdekt een brief van Antonia over een gestolen schat van Rubens. In haar gevaarlijke zoektocht naar de schat is niets wat het lijkt.


Korte beschrijving/Annotatie

Historische thriller over Rubens, zijn graveur en een gestolen schat


Biografie

Lisa Medved is geboren en getogen in Australië, maar de laatste twintig jaar woonde of reisde ze in meer dan vijftig landen. Momenteel woont ze in Den Haag. Na een carrière in public relations en marketing stortte ze zich op het schrijven van fictie. Kunstgeschiedenis is haar grote passie. Geen wonder dus dat haar debuut The Engraver zich in de kunstwereld afspeelt.


Recensie/Quote

Medved mixt feit en fictie op een intelligente manier en weeft een aantal Dan Brown-achtige plotelementen door het verhaal heen.Details

  EAN :9789464101799
  Auteur: 
  Uitgever :Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum :  18-02-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :136 mm
  Breedte :209 mm
  Dikte :38 mm
  Gewicht :616 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :480