Voor een leven met boeken
0

Grote Panda & Kleine Draak


Nederlands | 22-10-2021 | 160 pages

€ 20,00


   Niet bestelbaar


  Toevoegen aan verlanglijst

   Tekst achterflap

Een charmant, prachtig geïllustreerde verhaal over twee beste vrienden

Twee geliefde vrienden, Grote Panda en Kleine Draak, reizen samen door de seizoenen van het jaar. Op hun weg zijn ze vaak verdwaald, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel mooie bezienswaardigheden die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd.

Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen hebben met onzekerheid en hoe ze de kracht kunnen vinden om samen de obstakels van het leven te overwinnen.

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van Grote Panda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit, om de ideeën te delen die hem door zijn moeilijkste tijden hebben geholpen, en hij hoopt dat ze jou ook kunnen helpen.


Biografie

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van Grote Panda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit, om de ideeën te delen die hem door zijn moeilijkste tijden hebben geholpen, en hij hoopt dat ze jou ook kunnen helpen.Details

  EAN :9789464040890
  Auteur: 
  Uitgever :Fontaine Uitgevers
  Vertaler : Ariane Sluter
  Publicatiedatum :  22-10-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :177 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :20 mm
  Gewicht :548 gr
  Voorraad :Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden :160