Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Er ligt meer op je lever dan je denkt


Nederlands | 21-12-2023 | 232 pages

9789463939669

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

In dit boek zoomt Amandine De Paepe verder in op een belangrijk en veelzijdig, maar vaak onderschat, orgaan: de lever. Hij is een natuurlijke detoxmachine, regelt het suikerniveau in ons lichaam en voorziet ons van energie. Helaas is deze ontgifter steeds vaker uit balans. Door toedoen van het Westerse voedingspatroon, dat nog te vaak uit te veel koolhydraten, ongezonde suikers en vetten bestaat, zal de lever overbelast raken. Daaruit vloeien tal van kwalen als overgewicht, slaapproblemen of een laag metabolisme voort. Wat we niet weten is dat een vervette lever ook de oorzaak kan zijn van fertiliteitsproblemen, huidproblemen of chronische stress.
Dit boek is geen quick fix, maar biedt een duurzame, preventieve oplossing voor kwaaltjes waar iedere vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt. Amandine schrijft deze eyeopener vanuit haar persoonlijke ervaring en inzichten van experts en cliënten. De vijf pijlers – eat, exercise, essentialize, expertise en ecology – vormen de basis van haar holistische filosofie.
Op heldere en wetenschappelijk onderbouwde wijze legt ze het mechanisme van de lever uit. Daarnaast biedt ze praktische tips om je dagelijkse routine, eet-en leefpatroon aan te passen. Dit boek is de garantie voor een beter welzijn en gezonder leven.

Details

EAN :9789463939669
Auteur: 
Uitgever :BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Verschijningsdatum :  21-12-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :152 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :339 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :232
Trefwoorden :  gezondheid en voeding;lever