Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

De helft van mij


Nederlands | 09-06-2023 | 256 pagina's

9789463939492

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Een (hoogconflict)scheiding is vaak dermate overweldigend dat je jezelf als ouder niet meer herkent. Wat betekent dit concreet voor jou en je kind? Hoe vind je het zelfvertrouwen terug dat je broodnodig hebt om je kind op een warme en consequente manier op te voeden? En wat als de andere ouder tegenwerkt?
Dit boek is geschreven voor elke gescheiden ouder die op zoek is naar steun, erkenning en handvaten om zich opnieuw sterker te voelen én de beste versie van zichzelf te zijn voor het kind. Ook wanneer de strijd met de andere ouder nog hevig woedt of wanneer er veel verschillen en spanningen zijn tussen beide ouders.
De helft van mij is gebaseerd op de visie van het zogenaamde Parallel Solo Ouderschap, een methodiek die werd ontwikkeld voor ouders in een complexe of conflictueuze scheiding. Maar de inhoud is zo herkenbaar dat de handvaten en oefeningen kunnen worden gebruikt door elke gescheiden ouder die zich soms onzeker voelt in zijn ouderschap.
Het boek biedt psycho-educatie voor ouders, maar ook voor de mensen rondom hen, die hen willen steunen en helpen bij datgene dat voor elke ouder het belangrijkste is: er zijn voor de kinderen.

Details

EAN :9789463939492
Auteur: 
Uitgever :BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Publicatie datum :  09-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :219 mm
Breedte :151 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :548 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256
Keywords :  echtscheiding;echtscheiding en kinderen;eenoudergezinnen;opvoeding