Leesje & Wurm


Nederlands | 10-06-2022 | 48 pages

€ 19,95


    Bestelbaar
Tekst achterflap

- Fantasierijk omkeerboek voor iedereen die houdt van verdwalen in verhalen - Een boek boordevol leesbeesten en beroemde boekenhelden Leesje & Wurm is een omkeerboek: aan de ene kant heb je het verhaal van Leesje, aan de andere kant begin je bij Wurm. In het midden ontmoeten ze elkaar – natuurlijk, want verhalen verbinden. Leesje is wild en vurig en verzot op boeken. Ze bijt stukken en hapjes uit letters en prenten. Niks vindt ze zo lekker als een mooi verhaal! Nieuwsgierig springt Leesje van het ene naar het andere avontuur. Wurm is rustiger, maar ook hij glijdt dolgraag tussen woorden en beelden. Want ook al zijn verhalen nog zo woest, verdrietig of eng, in boeken voelt Wurm zich veilig. Hij kan erin verdwijnen en erin schuilen als in een warm nest.


Korte beschrijving/Annotatie

Leesje & Wurm is een omkeerboek: aan de ene kant heb je het verhaal van Leesje, aan de andere kant begin je bij Wurm. In het midden ontmoeten ze elkaar – natuurlijk, want verhalen verbinden.


Slogan/Promotie

- Fantasierijk omkeerboek voor iedereen die houdt van verdwalen in verhalen - Een boek boordevol leesbeesten en beroemde boekenheldenDetails

  EAN :9789462916289
  Auteur: 
  Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
  Verschijningsdatum :  10-06-2022
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :237 mm
  Breedte :339 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :551 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :48
  Trefwoorden :  bibliotheek;boeken;gevoelens;lezen