Troost


Nederlands | 25-10-2021 | 128 pages

€ 24,95


    Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Een bundel aangrijpende illustraties rond rouw en rouwverwerking met troostende teksten.


Tekst achterflap

Woorden schieten vaak tekort om troost te bieden bij een klein of groot verlies. Deze uitgave verzamelt aangrijpende, troostende en symbolische beelden van Saar De Buysere, Sassafras De Bruyn, Heike Sofi a Villavicencio Rammeloo en Penelope Deltour die ze maakten voor Het Postkantoor en zet ze naast teksten en gedichten over rouw en het verwerken van verlies. Zo vormt dit boek een mooi object dat je bij wijze van troost cadeau kan geven. Een bundel aangrij pende illustraties rond rouw en rouwverwerking, met troostende teksten.


Slogan/Promotie

- Een unieke uitgave die troost biedt in moeilijke momenten - Met tekeningen van Saar De Buysere, Sassafras De Bruyn, Heike Sofia Villavicencio Rammeloo en Penelope Deltour Een bundel aangrijpende illustraties rond rouw en rouwverwerking met troostende teksten. Woorden schieten vaak tekort om troost te bieden bij een klein of groot verlies. Deze uitgave verzamelt aangrijpende, troostende en symbolische beelden van Saar De Buysere, Sassafras De Bruyn, Heike Sofia Villavicencio Rammeloo en Penelope Deltour die ze maakten voor Het Postkantoor en zet ze naast teksten en gedichten over rouw en het verwerken van verlies. Zo vormt dit boek een mooi object dat je bij wijze van troost cadeau kan geven.


Inhoudsopgave

Woorden schieten vaak tekort om troost te bieden bij een klein of groot verlies. Deze uitgave verzamelt aangrijpende, troostende en symbolische beelden van Saar De Buysere, Sassafras De Bruyn, Heike Sofia Villavicencio Rammeloo en Penelope Deltour die ze maakten voor Het Postkantoor en zet ze naast teksten en gedichten over rouw en het verwerken van verlies. Zo vormt dit boek een mooi object dat je bij wijze van troost cadeau kan geven.Details

  EAN :9789462916074
  Auteur: 
  Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
  Verschijningsdatum :  25-10-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :208 mm
  Breedte :267 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :690 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :128
  Trefwoorden :  herinnering;hoop;rouw;verdriet;verlies