Voor een leven met boeken
0

The Game - Reis door de digitale wereld


Nederlands | 18-10-2021 | 120 pages

€ 18,50


    Bestelbaar


Tekst achterflap

The Game is een land waarin we elke dag leven, een land waar we naartoe gaan telkens als we onze smartphone gebruiken, een nieuwe app downloaden, of spelen met de PlayStation. Dit is een beeldbewerking voor jonge volwassenen van het essay ‘The Game’ van Alessandro Baricco. Dit boek wil enkele vragen beantwoorden over deze meta-wereld waarin we leven. Hoe was onze wereld vóór het bestaan van The Game? Hoe, wanneer en wie heeft The Game gemaakt? Waarom is het gemaakt? Hoe kunnen we het verkennen? Maar vooral: hoe kunnen we het spelen? KLAAR OM TE VERTREKKEN?


Korte beschrijving/Annotatie

Een kaart om te navigeren doorheen de digitale wereld anno 2021.


Inhoudsopgave

Elke dag leven wij in ‘The Game’. We belanden erin telkens waarin we onze smartphone gebruiken, een nieuwe app downloaden, met de PlayStation spelen. Dit boek leert ons meer over deze bijzondere ‘meta-ruimte’ waarin wij leven. Hoe zag onze wereld eruit voor ‘The Game’ bestond? Hoe, wanneer en door wie werd het gemaakt? En waarom? Hoe kunnen we erin op avontuur gaan? En vooral: hoe spelen we het spel op de juiste manier en creëren we er een betere wereld mee?


Slogan/Promotie

- Bewerking voor kinderen en jongeren van het internationaal succesvolle essay The Game - Boordevol weetjes over het ontstaan en de geschiedenis van games, het internet, computers en de smartphone - Al in 9 talen vertaald en meer dan 100.000 exemplaren verkocht Een kaart om te navigeren doorheen de digitale wereld anno 2021. Elke dag leven wij in ‘The Game’. We belanden erin telkens waarin we onze smartphone gebruiken, een nieuwe app downloaden, met de PlayStation spelen. Dit boek leert ons meer over deze bijzondere ‘meta-ruimte’ waarin wij leven. Hoe zag onze wereld eruit voor ‘The Game’ bestond? Hoe, wanneer en door wie werd het gemaakt? En waarom? Hoe kunnen we erin op avontuur gaan? En vooral: hoe spelen we het spel op de juiste manier en creëren we er een betere wereld mee?Details

  EAN :9789462916043
  Auteur: 
  Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
  Vertaler : Beatrijs Peeters
  Publicatiedatum :  18-10-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :205 mm
  Breedte :255 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :620 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :120
  Trefwoorden :  game;internet;smartphone;social media