Voor een leven met boeken
0

Sprookjesbundel 2


Nederlands | 25-10-2021 | 112 pages

€ 19,95


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Deze heerlijk dikke verzamelbundel bevat de sprookjes van de drie biggetjes, Rapunzel en de Sneeuwkoningin. Met leuke taal- en doespelletjes achteraan het boek, op niveau van de jongste lezers. De reeks ‘Er was eens …’ hervertelt de bekendste sprookjes in eenvoudige woorden en korte zinnen voor prille lezers. Laat je meeslepen en betoveren door deze tijdloze klassiekers.


Korte beschrijving/Annotatie

De tweede reeks meest gelezen boekjes van Er was eens… nu gebundeld.


Inhoudsopgave

De reeks Er was eens… vertelt bekende sprookjes in eenvoudige woorden en met korte zinnen. Deze serie bleek een ongelooflijk succes en bracht duizenden jonge lezers ertoe om zelfstandig deze verhalen te ontdekken. Daarom brengen wij nu de populairste verhalen in een nieuwe, gebundelde uitgave. Deze heerlijk dikke verzamelbundel bevat de sprookjes van De drie biggetjes, Rapunzel en De Sneeuwkoningin. Met leuke taal- en doespelletjes achterin het boek, op niveau van de jongste lezers.


Slogan/Promotie

- Tweede bundeling van drie populaire boeken uit de reeks Er was eens… - Met leuke taal- en doespelletjes achterin het boek - Met deze reeks slagen jonge lezers erin om zelf deze tijdloze verhalen te lezen De tweede reeks meest gelezen boekjes van Er was eens… nu gebundeld. De reeks Er was eens… vertelt bekende sprookjes in eenvoudige woorden en met korte zinnen. Deze serie bleek een ongelooflijk succes en bracht duizenden jonge lezers ertoe om zelfstandig deze verhalen te ontdekken. Daarom brengen wij nu de populairste verhalen in een nieuwe, gebundelde uitgave. Deze heerlijk dikke verzamelbundel bevat de sprookjes van De drie biggetjes, Rapunzel en De Sneeuwkoningin. Met leuke taal- en doespelletjes achterin het boek, op niveau van de jongste lezers.


Recensie/Quote

De gemakkelijke taal en korte zinnen maken het ideaal voor beginnende lezers. De illustraties zijn elfachtig mooi. Een ideaal boek voor jonge sprookjesliefhebbers die ook wel eens zelf een sprookje willen lezen.Details

  EAN :9789462915930
  Auteur: 
  Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
  Publicatiedatum :  25-10-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :157 mm
  Breedte :213 mm
  Dikte :16 mm
  Gewicht :379 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :112
  Reeks :  Er was eens...
  Trefwoorden :  de drie biggetjes;rapunzel;sneeuwkoningin