Voor een leven met boeken
0

Duif en muis


Nederlands | 25-10-2021 | 128 pages

€ 17,50


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Het is saai in de duiventil. De duiven kunnen niet naar buiten. Ze moeten in hun hok blij ven. Op een of andere manier komt er nieuws van buiten naar binnen. Hoe kan dat? En wat vinden de duiven van die nieuwtjes. Een meeslepend verhaal over opgesloten zitten en verlangen naar vrij heid. In tekst en beeld krijgen de duiven een eigen persoonlijkheid.


Korte beschrijving/Annotatie

In eenvoudige woorden slaagt de auteur erin een verrassend verhaal uit te werken.


Inhoudsopgave

Het is saai in de duiventil. Heel veel duiven met een verschillend karakter zitten er in kleine hokken. Ze hebben slechts een beperkt zicht op hun omgeving. Maar één duif weet welke wereld er daarbuiten is. Ze bracht er vroeger verslag over uit voor een krant. Kan ze nu met haar schrijfsels iets in beweging zetten in de til?


Slogan/Promotie

- Lekker dik leesgroeiboek - Een ideaal geschenk voor beginnende lezers - Met kleurrijke illustraties waarin de duiven trefzeker worden neergezet In eenvoudige woorden slaagt de auteur erin een verrassend verhaal uit te werken. Het is saai in de duiventil. Heel veel duiven met een verschillend karakter zitten er in kleine hokken. Ze hebben slechts een beperkt zicht op hun omgeving. Maar één duif weet welke wereld er daarbuiten is. Ze bracht er vroeger verslag over uit voor een krant. Kan ze nu met haar schrijfsels iets in beweging zetten in de til?Details

  EAN :9789462915909
  Auteur: 
  Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
  Publicatiedatum :  25-10-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :158 mm
  Breedte :213 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :418 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :128
  Trefwoorden :  duif;muis;talent;vriendschap