Voor een leven met boeken
0

Doe die deur dicht!


Nederlands | 16-03-2020 | 48 pages

€ 18,50


    Bestelbaar


Tekst achterflap

- Humoristisch en inventief prentenboek - Met muziek- en vertel-cd - Een expressieve tekst in moderne collage-stijl Hilarisch verhaal waarin heel wat honden de revue passeren. Een hond probeert de krant te lezen, een andere is druk in de weer op zijn laptop. Maar rustig lezen of werken is moeilijk, want in Brasserie Bulldog tocht het. Wat zeg ik: het waait, het regent, het giet! Alles wordt nat en er komen ook nog eens heel wat bezoekers de boel verstoren. Want er is iemand die de deur open liet staan. Maar wie? En wanneer doet die iemand de deur weer dicht?


Korte beschrijving/Annotatie

Hilarisch verhaal waarin heel wat honden de revue passeren.


Inhoudsopgave

Een hond probeert de krant te lezen, een andere is druk in de weer op zijn laptop. Maar rustig lezen of werken is moeilijk, want in Brasserie Bulldog tocht het. Wat zeg ik: het waait, het regent, het giet! Alles wordt nat en er komen ook nog eens heel wat bezoekers de boel verstoren. Want er is iemand die de deur open liet staan. Maar wie? En wanneer doet die iemand de deur weer dicht?


Slogan/Promotie

- Humoristisch en inventief prentenboek - Met muziek- en vertel-cd - Een expressieve tekst in moderne collage-stijlDetails

  EAN :9789462914612
  Auteur: 
  Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
  Publicatiedatum :  16-03-2020
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :218 mm
  Breedte :305 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :449 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :48