Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Zwart zand


Nederlands | 06-06-2024 | 416 pagina's

9789460686399

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Vanina Guarrasi is commissaris van politie in Catania, aan de voet van de vulkaan de Etna, waar ze met haar team de meest ingewikkelde misdrijven oplost. Vanina draagt altijd een wapen, heeft een kleine maar dure garderobe en is gek op eten, al zal ze zelf nooit koken. Vastberaden bestrijdt ze de Siciliaanse misdaad, ook als dat haar eigen leven in gevaar brengt.

Terwijl een klein dorpje onder aan de Etna gehuld is in een mist van as, wordt een gruwelijke ontdekking gedaan in een eeuwenoude villa: op de bodem van de liftschacht ligt het gemummificeerde lichaam van een vrouw, een zijden sjaal hangt nog om haar schedel. Haar dure torselet, parelketting en make-updoosje zien eruit alsof ze uit een lang vervlogen tijd komen. De politie staat voor een raadsel.
Vanina Guarrasi, hoofd van de afdeling Zware Misdrijven, heeft de leiding over de zaak. Het blijkt moeilijker dan gedacht om de identiteit van het lichaam vast te stellen, en ze roept de hulp in van de gepensioneerde commissaris Pananè. De herinneringen van de oude politieagent brengen Vanina naar het verleden, naar een hechte gemeenschap en een spoor van bloed dat doorloopt tot de dag van vandaag…

Details

EAN :9789460686399
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Marmer B.V.
Vertaler : Annemart Pilon - Rianne Aarts
Publicatie datum :  06-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :140 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :464 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :416
Reeks :  Vanina Guarrasi serie
Keywords :  eiland;italie;montalbano;sicilie;thriller