Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Het schot dat niemand raakte


Nederlands | 05-07-2024 | 432 pagina's

9789403132648

Paperback / softback


€ 12,50


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

De leden van de moordclub (op donderdag) stuiten op de mysterieuze dood van een journaliste. Samen met haar oud-collega, de plaatselijke televisieberoemdheid Mike Waghorn, storten ze zich op de zaak.

Tekst achterflap

De hoogbejaarde leden van de moordclub (op donderdag) zijn naarstig op zoek naar een nieuwe zaak om op te lossen en stuiten op de mysterieuze dood van een journaliste. Samen met haar oud-collega, de plaatselijke televisieberoemdheid Mike Waghorn, storten ze zich op de zaak.
Ondertussen hoopt Elizabeth, de officieuze leider van de moordclub, haar verleden bij de inlichtingendienst eindelijk achter zich te laten. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk, want ze wordt ontvoerd door een Zweedse crimineel, die haar een ultimatum stelt: ze moet een oude bekende vermoorden.
Terwijl Elizabeth en Joyce naar Londen reizen, duiken de andere leden van de moordclub op de tien jaar oude moordzaak. Ze worden geholpen door een bonte stoet aan nieuwkomers en ontdekken een verband tussen de moord en de missie van Elizabeth. Zullen ze de zaak op tijd oplossen om Joyce te redden?

Details

EAN :9789403132648
Auteur: 
Uitgever :Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Vertaler : Jan Pieter van der Sterre - Reintje Ghoos
Publicatie datum :  05-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :137 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :526 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Moordclub (op donderdag)