Sluw

Nederlands | 09-11-2023 | 400 pages

€ 22,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

De herfst is net ingetreden in Åre, een chic skigebied op de grens met Noorwegen. Hoewel er nog toeristen rondlopen, is de lokale bevolking al begonnen met plannen
maken voor de lange donkere wintermaanden. Ver weg van de luxe restaurants en dure winkels van Åre liggen enkele plattelandsdorpen. Het is er zo afgelegen dat wanneer een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in de bossen niemand veel over het slachtoffer lijkt te weten, en ook de politie toont weinig interesse in de zaak.
Vera Bergström is onlangs ontslagen na een carrière van dertig jaar als verslaggeefster bij de plaatselijke krant, en – een ongeluk komt nooit alleen – ze is net verlaten door haar man. Om nog iets van haar leven te maken duikt ze op de moordzaak. Als Vera het verleden van de dode vrouw onderzoekt, wordt duidelijk dat de banden van het slachtoffer met het gebied dieper en donkerder zijn dan de meeste mensen vermoeden. Vera raakt steeds meer geobsedeerd door de vraag wie de vrouw was, wie haar vermoord heeft en waarom. Maar het duurt niet lang voordat ze zelf ook gevaar loopt.

Verkozen tot Debutant van het Jaar door de Swedish Academy of Crime Fiction.Details

  EAN :9789403129945
  Auteur: 
  Uitgever :Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
  Vertaler : Marika Otte
  Verschijningsdatum :  09-11-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :232 mm
  Breedte :151 mm
  Dikte :35 mm
  Gewicht :578 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :400