Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

De hack van de eeuw


Nederlands | 04-07-2024 |

9789401622646

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In De hack van de eeuw schetst journalist Diamant Salihu een ontluisterend beeld van de internationale drugshandel, en de eindeloze strijd om die te ontmantelen. Met een voorwoord van Yelle Tieleman.

Tekst achterflap

In de internationale true crime-hit De hack van de eeuw zet misdaadjournalist Diamant Salihu uiteen hoe een Frans-Nederlandse politiesamenwerking de gecodeerde berichtendienst EncroChat weet te hacken, waardoor ze maandenlang en in realtime mee kunnen lezen met de communicatie tussen drugsbazen, koeriers en tienerhuurmoordenaars.

In De hack van de eeuw beschrijft Salihu hoe de diensten snel moeten handelen om levens te redden, zonder te laten merken dat ze meelezen. Hij laat zien wat de effecten zijn van de hack, hoe centraal Ridouan Taghi staat in de internationale drugshandel, en hoe criminelen te werk gaan om steeds jongere moordenaars te rekruteren. Het resultaat is een ontluisterend beeld van de internationale drugshandel, en de eindeloze strijd om die te ontmantelen. Met een voorwoord van Yelle Tieleman, auteur van De Hedelse afpersingszaak en onderzoeksjournalist georganiseerde misdaad voor Follow the Money.

Biografie

Diamant Salihu (1983) is de grootste misdaadjournalist van Zweden, en wordt geregeld geïnterviewd door Nederlandse en internationale kranten. Hij heeft tot nu toe twee boeken geschreven, waarvan er ruim 350.000 exemplaren over de toonbank zijn gegaan. De vertaalrechten zijn al verkocht aan de Verenigde Staten.

Details

EAN :9789401622646
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  04-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :404 gr
Status : Bestelbaar