Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Novak Djokovic


Nederlands | 04-07-2024 |

9789401622639

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

De biografie Novak Djokovic van Mark Hodgkinson schetst een diepgaand en uitgebreid portret van de beste mannelijke tennisser aller tijden. Een must-read voor elke sportfan, incl. prachtig fotokatern.

Tekst achterflap

In de biografie Novak Djokovic, gebaseerd op diepgravende research en talloze interviews, onderzoekt auteur Mark Hodgkinson de gebeurtenissen, invloeden en overtuigingen die Djokovic hebben gemaakt tot wie hij is. Niemand heeft immers meer Grand Slam-titels gewonnen dan deze mannelijke tennisser. Maar behalve een tennisfenomeen is hij ook een van de meest controversiële sporters van dit moment, en een enigma voor zijn rivalen.

In Novak Djokovic komt alles uit zijn ongewone carrière aan bod: van een schuilkelder in Belgrado tot een detentiecentrum in Melbourne, van zijn meedogenloze streven naar perfectie tot de onconventionele overtuigingen die hem tot grote hoogte brachten. Dit boek van Mark Hodgkinson, die eerder de biografieën van o.a. Roger Federer en Serena Williams schreef, schetst een diepgaand en uitgebreid portret van de beste mannelijke tennisser aller tijden. Een must-read voor elke sport- en tennisfan, inclusief prachtig fotokatern.

‘Djokovic wil altijd meer. Vaak is hij verguisd om zijn gedrag, nooit staat hij bovenaan in de populariteitspolls, maar de geschiedenisboeken verschaffen hem de objectieve waardering waar hij zo naar hunkert.’ — Trouw

‘Een fantastische en fascinerende verkenning van het leven van een groot kampioen en uniek mens.’ — Tom Hiddleston

Biografie

Mark Hodgkinson is schrijver en correspondent. Hij schreef eerder biografieën van Roger Federer, Andy Murray en Serena Williams. Als correspondent heeft hij toegang tot alle grote spelers in de tenniswereld. Voor Novak Djokovic deed hij intensief onderzoek, én maakte hij gebruik van zijn eigen interviews.

Details

EAN :9789401622639
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  04-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :420 gr
Status : Bestelbaar