Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Eindstrijd


Nederlands | 08-12-2023 | 448 pages

9789401621762

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Journalist Omid Scobie vertelt in Eindstrijd het pijnlijke verhaal van het Britse koningshuis dat in grote crisis verkeert. Vol exclusieve onthullingen, voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.

Tekst achterflap

Het is crisis in het Britse koningshuis. Na het overlijden van Queen Elizabeth, de kroning van Charles en de explosieve biografie van prins Harry staat de koninklijke familie volop in de belangstelling, maar verre van positief. De Britse royals lijken de verbinding met hun onderdanen definitief kwijt te zijn, en rollen van het ene schandaal in het andere.

Journalist Omid Scobie vertelt in Eindstrijd het pijnlijke verhaal van een eeuwenoud instituut dat in grote problemen verkeert, en bedreigd wordt door chaos, disfunctionele familieleden, wantrouwen en verouderde gewoonten. Dankzij zijn ervaring, jarenlange toegang tot de royals, unieke inzichten en exclusieve onthullingen is dit een mustread over de onvermijdelijke ondergang van ’s werelds beroemdste familie. Voor iedereen die benieuwd is naar alles wat Harry niet mocht vertellen… Voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.

‘De koninklijke familie is erg nerveus over dit boek.’ – Daily Mail

‘Iedereen zal het over dit boek hebben.’ – Town & Country Magazine

Biografie

Omid Scobie is journalist, redacteur bij Harper’s Bazaar en royaltydeskundige bij o.a. Good Morning America en ABC News. Hij schreef eerder de megabestseller Op zoek naar vrijheid over Harry en Meghan. Scobie woont in Londen.

Details

EAN :9789401621762
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Verschijningsdatum :  08-12-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :141 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :492 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :448