Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Luister


Nederlands | 04-04-2024 |

9789401621472

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Luister van de internationale bestsellerauteur Michel Faber is een groots opgezette liefdesverklaring aan muziek. Faber onderzoekt twee belangrijke vragen: hoe luisteren we naar muziek, en waarom?

Tekst achterflap

Met Luister heeft Faber een prachtige en ontroerende ode aan zijn levenslange passie geschreven, waarin hij de lezer meeneemt op een muzikale reis door het verleden, heden en de toekomst van muziek in al haar vormen.

Er zijn ontelbare muziekboeken verschenen over bepaalde muzikanten, bands, decennia of genres. Luister is een van de eerste boeken die laat zien wat muziek met je doet, en wat er gebeurt als je naar muziek luistert. Faber gaat op onderzoek uit aan de hand van twee belangrijke vragen: hoe luisteren we naar muziek en waarom luisteren we naar muziek? Hij analyseert daarvoor allerlei factoren, van leeftijd tot nationaliteit tot smaak. Daarnaast gunt hij ons een kijkje in zijn eigen veelbewogen leven, en laat hij zien hoe muziek zijn redding is geweest.

‘Ik wil dat muziek me elke keer als ik ernaar luister iets nieuws laat voelen.’ − Michel Faber in de Volkskrant

‘Prachtig geschreven en eindeloos leesbaar.’ − The Guardian

‘Een zeer vermakelijke reis door de levendige wereld van muziek.’ − Kirkus Reviews

Biografie

Michel Faber (Den Haag, 1960) brak in 2000 door met de prachtige roman Onderhuids, in 2002 gevolgd door de monumentale internationale bestseller Lelieblank, scharlakenrood. Luister is zijn eerste non-fictieboek.

Details

EAN :9789401621472
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Verschijningsdatum :  04-04-2024
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :147 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :644 gr
Voorraad : Bestelbaar