Amulet

Nederlands | 26-10-2023 | 464 pages

€ 24,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

In Amulet van Wilbur Smith moet Piay het antwoord vinden op een eeuwenoud raadsel om de twee verdeelde koninkrijken van Egypte te verenigen. Zal het hem lukken zijn land te redden van de ondergang?


Tekst achterflap

In Amulet, het negende deel in de populaire Egypte-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, hebben jaren van Hyksos-heerschappij geleid tot de teloorgang van het eens zo machtige Egypte. Hoewel de huidige farao weer op zijn rechtmatige troon zit, is zijn macht broos – sommigen proberen te profiteren van de chaos die is ontstaan na de eerdere harde machtsstrijd. Wanhopig probeert de grote magiër Taita de twee verdeelde koninkrijken van Egypte te verenigen, en stuurt daarom zijn beschermeling, Piay, op een missie.

Aan Piay de zware taak om het antwoord te vinden op een eeuwenoud raadsel, dat de vrede in Egypte voor altijd veilig zou kunnen stellen. Met het lot van zijn thuisland in zijn handen, snelt hij door de woestijn op zoek naar aanwijzingen om het raadsel op te lossen. Kan Piay voorkomen dat zijn geliefde land in handen valt van degenen die het ten onder willen zien gaan?

Amulet is het razend spannende nieuwe deel in de succesvolle Egypte-reeks.

'Topamusement.' – de Volkskrant

'De allerbeste historische romanschrijver.' – Stephen King


Biografie

Wilbur Smith (1933-2021) verkocht al meer dan 140 miljoen boeken. Sinds zijn eerste succes in 1964 schreef hij ruim veertig bestsellers. Zijn romans spelen zich vooral af op het Afrikaanse continent en worden geroemd om de levensechte personages en betoverende landschappen.Details

  EAN :9789401620635
  Auteur: 
  Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler : Anne-Marieke Buijs
  Verschijningsdatum :  26-10-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :238 mm
  Breedte :157 mm
  Dikte :41 mm
  Gewicht :762 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :464
  Reeks :  Egypte