Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Titanenstrijd

Nederlands | 28-10-2022 | 368 pages

€ 21,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Titanenstrijd is deel 8 in de geliefde Egypte-serie van Wilbur Smith en vertelt het verhaal van Taita en Piay, die hopen het koninkrijk te redden door in opstand te komen. Zal hun missie slagen?


Tekst achterflap

In Titanenstrijd, het achtste deel in de populaire Egypte-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, gaat Egypte al vijftig jaar gebukt onder talloze verwoestende oorlogen tegen de Hyksos, een bloeddorstig volk uit het verre oosten. Toch is er een sprankje hoop voor het oude Egypte: een kleine verzetsgroep geleid door de dappere Taita, een voormalig tot slaaf gemaakte, komt in opstand.

Piay werd door zijn ouders aan Taita toevertrouwd toen hij nog maar vijf jaar was, en is inmiddels opgeleid tot een fantastische spion. Vastbesloten om zijn waarde te bewijzen, vertrekt hij op een gevaarlijke missie naar het noorden om bondgenoten te vinden. Maar de situatie wordt steeds wanhopiger, en het lot van het koninkrijk ligt in zijn handen. Slaagt Piay in zijn missie of is dit het einde van het eens zo glorieuze Egypte?

Na onder andere Farao en Koninkrijk van de zon is Titanenstrijd een razend spannend nieuw avontuur in de succesvolle Egypte-reeks.

‘Topamusement.’ — de Volkskrant

‘De allerbeste historische romanschrijver.’ — Stephen King


Biografie

Wilbur Smith (1933-2021) verkocht al meer dan 140 miljoen boeken. Sinds zijn eerste succes in 1964 schreef hij ruim veertig bestsellers. Zijn romans spelen zich vooral af in Afrika en worden geroemd om de levensechte personages en betoverende landschappen.Details

  EAN :9789401618151
  Auteur: 
  Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler : Anne-Marieke Buijs
  Verschijningsdatum :  28-10-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :235 mm
  Breedte :155 mm
  Dikte :31 mm
  Gewicht :586 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :368
  Reeks :  Egypte