Bloedlijn

Nederlands | 30-06-2022 | 176 pages

€ 21,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Amélie Nothomb brengt met de roman Bloedlijn een prachtige ode aan haar overleden vader. Ze vertelt het verhaal van een jonge man die afwisselend opgroeit tussen weelde en vergane glorie.


Tekst achterflap

Een jonge man staat voor een vuurpeloton en kijkt de dood in de ogen. Hij is achtentwintig jaar, bevindt zich in Congo en heeft een vrouw en twee kinderen. Hoe komt hij hier terecht? En hoe loopt het af?

Amélie Nothomb brengt een prachtige ode aan haar vader. Met zowel lichtheid als diepgang vertelt ze het verhaal van een jongen die afwisselend opgroeit tussen weelde en vergane glorie, bij de rijke familie van zijn moeder en in het vervallen familiekasteel van zijn vader. Eenmaal volwassen wordt hij als diplomaat naar Congo gestuurd, waar de koers van zijn leven voorgoed zal veranderen.

‘Nothomb zindert van creativiteit.’ – Nederlands Dagblad

‘Nothombs dialogen zijn schitterend.’ – L’Avenir

‘Een goed en onderhoudend geschreven verhaal in die onmiskenbare, springerige stijl, dat je niet meteen vergeten bent zodra je het boek dichtslaat.’ – de Volkskrant


Biografie

Amélie Nothomb (1966) is al jaren een van de populairste auteurs van België en Frankrijk. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven en haar werk werd al met verschillende grote prijzen bekroond.Details

  EAN :9789401617291
  Auteur: 
  Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler : Marijke Arijs
  Verschijningsdatum :  30-06-2022
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :207 mm
  Breedte :130 mm
  Dikte :21 mm
  Gewicht :292 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :176