De verlaten troon

Nederlands | 28-01-2022 |

€ 22,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

In de historische thriller De verlaten troon van Robert Fabbri worstelen de volgelingen van de vermoorde Alexander de Grote om de macht in eigen hand te houden. Deel 3 in de Alexanders erfenis-reeks.


Tekst achterflap

In De verlaten troon, het derde deel in de Alexanders erfenis-serie van bestsellerauteur Robert Fabbri, blijkt dat Alexander de Grote niet plotseling is gestorven, maar meedogenloos is vermoord. De vraag is: wie is de moordenaar? Terwijl zijn volgelingen worstelen om de macht in eigen hand te houden, worden vriendschap, familiebanden en politieke loyaliteit flink op de proef gesteld.

Nooit eerder werd het westen zo geplaagd door chaos en bedreiging voor de beschaving. Levens, steden en legers worden stuk voor stuk vernietigd door wraakzuchtige aanstaande koningen. Of koninginnen. Zou een huwelijk de enige oplossing kunnen zijn om harmonie in het Rijk te brengen?

De Alexanders erfenis-serie is net zo monumentaal, bruut en bloedstollend als de Vespasianus-serie, waar Robert Fabbri eerder al veel lezers op het puntje van hun stoel liet zitten. Zijn filmische stijl en zinderende spanning doen denken aan series als Game of Thrones.

‘Wervelende boeken die je in één ruk uitleest.’ – De Telegraaf

‘Geschiedenisles boordevol actie.’ – NRC


Biografie

Robert Fabbri is geboren in Genève en studeerde theaterwetenschappen in Rome. Hij werkte meer dan twintig jaar in de filmen televisiewereld, maar besloot met de Vespasianus-reeks om van zijn passie zijn beroep te maken.Details

  EAN :9789401616256
  Auteur: 
  Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler : Joost Zwart
  Verschijningsdatum :  28-01-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :33 mm
  Gewicht :501 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Reeks :  Alexanders erfenis