De duivel van Berlijn


Nederlands | 28-01-2022 |

€ 21,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

De duivel van Berlijn, het tweede deel in de serie van Fabiano Massimi met rechercheur Siegfried Sauer in de hoofdrol, is een razendspannende zoektocht door het duistere Berlijn op de rand van de oorlog. Voor de lezers van Philip Kerr, Ken Follett en Robert Harris.

Berlijn, 27 februari 1933. Het is een bitterkoude avond en de straten zijn verlaten en doodstil. Maar dat verandert als brandweerlieden zich in allerijl naar de Reichstag haasten, waar een brand razendsnel om zich heen grijpt. Binnen een paar uur na de brand wordt de noodtoestand in de stad afgekondigd.

In Berlijn bevindt zich ook Siegfried Sauer, voormalig commissaris van de politie van München. Hij is op zoek naar zijn ex-geliefde Rosa, die zich bij het verzet heeft aangesloten en vervolgens is verdwenen. In een duister labyrint van intriges, moord, machtsspelletjes en verraad probeert Sauer Rosa op te sporen, maar hij dreigt te worden ingehaald door de geschiedenis.

De duivel van Berlijn is een nieuwe, briljant uitgewerkte pageturner van Fabiano Massimi waarin feit en fictie op ingenieuze wijze in elkaar overlopen en die de lezer aan de bladzijden gekluisterd houdt.

**** 'De duivel van Berlijn is een prachtige historische thriller die de tijdsgeest uitstekend weet te pakken.' - ThrillZone

'Met De duivel van Berlijn levert Massimi een spannend verhaal in sneltreinvaart af. Het zit zo vol manipulaties, complotten en plotwendingen dat Robert Ludlum er nog een puntje aan kan zuigen.' - Hebban.nl


Korte beschrijving/Annotatie

In de thriller De duivel van Berlijn van Fabiano Massimi is Siegfried Sauer op zoek naar zijn ex-geliefde. Maar in een duister labyrint van verraad dreigt hij door de geschiedenis te worden ingehaald.


Biografie

Fabiano Massimi komt uit Modena. Hij studeerde filosofie in Bologna en Manchester en werkte daarna als vertaler en redacteur. Ook was hij bibliothecaris bij de Delfini-bibliotheek in Modena, wat de grondigheid van zijn thrillers verklaart.Details

  EAN :9789401616089
  Auteur: 
  Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler : Mariella Manfré
  Publicatiedatum :  28-01-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :43 mm
  Gewicht :647 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Reeks :  Siegfried Sauer