Leugenaar


Nederlands | 21-06-2021 | 608 pages

€ 15,00


    Bestelbaar


Tekst achterflap

In Leugenaar, het eerste deel in de bestsellerserie van Charlotte Link, gunt Kate Linville, een eenzame detective van Scotland Yard, maar één persoon op de wereld haar liefde en vertrouwen: haar vader. Als hij op brute wijze wordt vermoord in zijn eigen huis, verliest Kate abrupt haar laatste steun en toeverlaat.

Om de zaak op de voet te volgen keert Kate vanuit Londen terug naar Yorkshire. Ze wordt al snel teleurgesteld: inspecteur Caleb Hale lijkt meer interesse te hebben in gemakkelijke antwoorden dan het achterhalen van de waarheid. Kate besluit zelf op onderzoek uit te gaan, want ze voelt aan alles dat de moord op haar vader veel complexer is dan de politie denkt. En terecht: haar vader had een heel donkere kant… waardoor de man die Kate dacht te kennen in één klap niet meer bestaat.

Leugenaar van Charlotte Link is het eerste deel in de Kate Linville-serie vol geraffineerde plots, onverwachte wendingen en sfeervolle settings.

‘Link schrijft toegankelijk, doseert de spanning perfect en bouwt mooie verrassingen in.’ – Het Nieuwsblad

‘Ongelooflijk spannend.’ – Mezza Magazine

‘Een zeldzame Duitse parel.’ — VN Thrillergids

‘Charlotte Link schrijft met een koele precisie… Huiveringwekkend.’ — The New York Times

Leugenaar heeft alle ingrediënten voor een goede thriller. Een fantastisch eerste deel van een serie.’ – Vriendin


Korte beschrijving/Annotatie

In de bloedstollende thrillerbestseller Leugenaar van Charlotte Link neemt Scotland Yard-detective Kate Linville het heft in eigen hand als haar vader op brute wijze wordt vermoord.


Biografie

Charlotte Link werd geboren in Frankfurt en is de succesvolste thrillerschrijfster van ons buurland. Haar boeken zijn internationale bestsellers en in Duitsland werden al meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht.Details

  EAN :9789401614245
  Auteur: 
  Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler : Jolanda te Lindert
  Verschijningsdatum :  21-06-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :141 mm
  Breedte :216 mm
  Dikte :50 mm
  Gewicht :794 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :608
  Reeks :  Kate Linville