Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Dagboek van een strafpleiter


Nederlands | 23-05-2024 | 208 pagina's

9789401499903

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Weinig beroepen spreken zo tot de verbeelding als dat van een strafpleiter. De ene dag belt de politie je uit je bed om het verhoor van een moordverdachte bij te wonen, de volgende sta je in de rechtbank om een vermeende mensensmokkelaar te verdedigen, om dan nog even een reconstructie op een plaats delict bij te wonen. Dagelijks word je geconfronteerd met diepmenselijke tragedies die vaak jaren blijven nazinderen.

Maak kennis met ervaren strafrechtadvocate Romy Geysen en haar memorabele cliënteel. Van pechvogels die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren tot doorgewinterde beroepscriminelen, deze trotse Kempische behartigt de belangen van al wie haar kantoor binnenstapt. Voor haar geen blauwgrijs maatpak, maar liever een paar killer heels.

In dit dagboek volg je Romy op de voet, langs gevangenissen en assisenhoven, bij zedenzaken, kruimeldiefstallen en het opdoeken van een drugslaboratorium. Tussendoor laat Romy je binnen in haar eigen gedachten, en zie je haar groeien van een - bij momenten naïef - groentje tot een zelfverzekerde strafpleiter.

Slogan/Promotie

Welkom in het intrigerende leven van een strafpleiter

Details

EAN :9789401499903
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  23-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :141 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :274 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208
Reeks :  Dagboek