Kruiden kweken koken


Nederlands | 14-09-2022 | 168 pages

€ 24,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken.

Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.


Slogan/Promotie

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten



Details

    EAN :9789401483193
    Auteur: 
    Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
    Verschijningsdatum :  14-09-2022
    Formaat :Hardback
    Taal :Nederlands
    Hoogte :202 mm
    Breedte :247 mm
    Dikte :25 mm
    Gewicht :735 gr
    Voorraad : Bestelbaar
    Aantal bladzijden :168