Krijg grip op je denken

Hoe je op een eenvoudige manier innerlijke rust, liefde en geluk vindt

Nederlands | 07-09-2023 | 112 pages

€ 15,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

Overwin onzekerheid, angst en zelfsabotage en verbeter je mentale gezondheid met 'Krijg grip op je denken' van Joseph Nguyen. In deze internationale bestseller ontdek je hoe je denken de grootste oorzaak van je psychologisch én emotioneel lijden is, maar ook hoe je je brein hiervan bevrijdt. Zodat je je leven kunt leven zoals jij dat wilt. Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is optioneel.

In 'Krijg grip op je denken' laat Joseph Nguyen zien hoe we geneigd zijn om te verdwalen in ons denken, waardoor we in een negatieve spiraal terechtkomen. Door ons bewust te worden van het feit dat ons denken directe invloed heeft op onze mentale gezondheid, leren we er minder aandacht aan te besteden. Zo bereiken we een staat van niet-denken, waardoor je eindelijk uit die stroom van negatief denken ontsnapt. Dankzij de wijsheid van dit boek ontdek je de oneindige mogelijkheden van je geest, zodat je elk gewenst leven kunt creëren en manifesteren, ongeacht je omstandigheden.

Joseph Nguyen is auteur, coach, spiritueel leraar en spreker. 'Krijg grip op je denken' is zijn debuut. De rechten ervan zijn aan 35 landen verkocht.Details

  EAN :9789401305792
  Auteur: 
  Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Vertaler : Nicole Seegers
  Verschijningsdatum :  07-09-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :206 mm
  Breedte :135 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :146 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :112