Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Krijg grip op je denken


Nederlands | 09-05-2024 | 112 pagina's

9789401305792

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Overwin onzekerheid, angst en zelfsabotage en verbeter je mentale gezondheid met 'Krijg grip op je denken' van Joseph Nguyen. In deze internationale bestseller ontdek je hoe je denken de grootste oorzaak van je psychologisch én emotioneel lijden is, maar ook hoe je je brein hiervan bevrijdt. Zodat je je leven kunt leven zoals jij dat wilt. Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is optioneel.

In 'Krijg grip op je denken' laat Joseph Nguyen zien hoe we geneigd zijn om te verdwalen in ons denken, waardoor we in een negatieve spiraal terechtkomen. Door ons bewust te worden van het feit dat ons denken directe invloed heeft op onze mentale gezondheid, leren we er minder aandacht aan te besteden. Zo bereiken we een staat van niet-denken, waardoor je eindelijk uit die stroom van negatief denken ontsnapt. Dankzij de wijsheid van dit boek ontdek je de oneindige mogelijkheden van je geest, zodat je elk gewenst leven kunt creëren en manifesteren, ongeacht je omstandigheden.

Joseph Nguyen is auteur, coach, spiritueel leraar en spreker. 'Krijg grip op je denken' is zijn debuut. De rechten ervan zijn aan 35 landen verkocht.

Details

EAN :9789401305792
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Vertaler : Nicole Seegers
Publicatie datum :  09-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :206 mm
Breedte :135 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :146 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112