Stigma

Nederlands | 02-05-2023 | 368 pages

€ 22,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Het vierde deel in de razendspannende én populaire Noorse thrillerserie van Jørn Lier Horst & Thomas Enger.


Tekst achterflap

Alexander Blix is een gebroken man. Sinds hij veroordeeld is voor het wreken van de dood van zijn dochter, zit hij vast in Noorwegens zwaarst bewaakte gevangenis. Daar benutten de andere gevangen elke gelegenheid om de voormalige politierechercheur uit te dagen en te vernederen. Daarbij wordt geweld niet geschuwd.
Blix’ voormalige collega’s zijn intussen op jacht naar een gevreesde moordenaar. Walter Kroos is in Duitsland ontsnapt uit de gevangenis en heeft de grenzen noordwaarts overgestoken. De enige connectie die de politie met Noorwegen heeft gevonden, is een medegevangene op de afdeling van Blix. Daarom wordt de oud-politieman ingeschakeld voor hulp van binnenuit.
Journalist Emma Ramm is een van de weinige personen op de bezoekerslijst van Blix. Als hij de lijntjes moet verbinden tussen heden en verleden, wordt ze zijn bondgenoot buiten de gevangenismuren. De sporen die ze vinden leiden naar Osen, een bosrijke nederzetting ten noorden van Oslo, waar verschillende inwoners dodelijke geheimen en diepe littekens met zich meedragen.Details

  EAN :9789400515857
  Auteur: 
  Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Vertaler : Corry van Bree
  Verschijningsdatum :  02-05-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :27 mm
  Gewicht :412 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :368
  Reeks :  Blix & Ramm
  Trefwoorden :  blix & ramm;noorwegen;politie;seriemoordenaar