Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Simpele leugens


Nederlands | 18-04-2023 | 400 pages

9789400515819

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Voormalig politieagente Mickey Gibson doet onderzoek naar een wapenhandelaar. Maar haar opdrachtgeefster vertelt niet de hele waarheid.

Tekst achterflap

Ex-politieagent Mickey Gibson is pas sinds kort aan de slag bij ProEye. Haar werk bestaat uit het online traceren van de bezittingen van schatrijke oplichters die hun schuldeisers in de kou laten staan. Op een dag wordt ze gebeld door een zekere Arlene Robinson die zegt ook voor ProEye te werken. Ze krijgt opdracht naar de woning van de beruchte en gevluchte wapenhandelaar Rutger Novak te gaan om de inboedel te inventariseren.

Maar in plaats van pracht en praal vindt Mickey in een geheime kamer het in verregaande staat van ontbinding verkerende lichaam van een man. Het slachtoffer is niet Rutger Novak, wiens huis het ook helemaal niet blijkt te zijn, maar een zeer op zijn privacy gestelde miljonair. En wat nog veel verontrustender is: niemand bij ProEye heeft ooit van Mickeys opdrachtgever Arlene Robinson gehoord.

Details

EAN :9789400515819
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Vertaler : Jolanda te Lindert
Verschijningsdatum :  18-04-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :225 mm
Breedte :150 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :496 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :400
Trefwoorden :  alleenstaande moeder;corruptie;ex-politieagent;kat-en-muisspel;mickey gibson;miljonair;privédective;wapenhandelaar