Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Het boek van de galg


Nederlands | 05-01-2023 | 352 pages

9789400515369

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

De huiveringwekkende, steengoede nieuwe solothriller van Thomas Enger, de helft van het Noorse bestsellerduo Horst & Enger.

Tekst achterflap

Een aanslag: Eva overleeft een moordaanslag in haar eigen huiskamer. Op de grond naast haar ligt een dode man die ze niet kent. In de gang zit een doodsbang meisje van 8 jaar dat niet kan praten.

Een verdwijning: Peter, een stille, depressieve man, betaalt zijn hypotheek af en neemt grote geldbedragen op. Dan verdwijnt hij zonder enig spoor achter te laten. Anderhalf jaar later geeft hij een teken van leven, door een e-mail te sturen die een kettingreactie veroorzaakt van gebeurtenissen die verschrikkelijke gevolgen zullen hebben voor zijn naasten. En voor hemzelf…

Een moordenaar: Chris groeit op in een ontwricht gezin dat getekend is door een verdrinkingsongeluk net na zijn geboorte. Hij ontwikkelt een ongezonde levenshouding ten aanzien van de dood en een verstoorde verstandhouding met andere mensen. Maar hij leert zichzelf aan om zich net zo normaal voor te doen als anderen, zodat hij kan doen wat hij het liefste doet: moorden.

Details

EAN :9789400515369
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum :  05-01-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :142 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :450 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :352
Trefwoorden :  depressie;noorwegen;ontwrichte jeugd;seriemoordenaar