Voor een leven met boeken
0

Een langzaam smeulend vuur


Nederlands | 31-08-2021 | 336 pages

€ 21,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Kijk nu toch wat je hebt gedaan.<\em>

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?


Korte beschrijving/Annotatie

De nieuwe thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Paula Hawkins, die internationaal doorbrak met Het meisje in de trein.Details

  EAN :9789400513969
  Auteur: 
  Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Publicatiedatum :  31-08-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :141 mm
  Breedte :214 mm
  Dikte :27 mm
  Gewicht :453 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :336
  Trefwoorden :  engeland;geheimen;thriller;wraak;wrok