Koken met paddenstoelen

Nederlands | 07-09-2023 | 240 pages

€ 34,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele verschillende technieken om ze te bereiden – van het maken van rustgevend paddenstoelenpoedervoor over de muesli tot een schnitzel van oesterzwammen.

Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van meer dan twintig soorten paddenstoelen als voedsel: van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.

De gerechten klinken deels bekend – lasagne, risotto, boeuf bourguignon en brownies – maar de ingrediënten en smaken zijn even onverwacht als heerlijk. In totaal bevat dit kookboek bijna 100 recepten die de krachtige smaken en gezondheidsbevorderende eigenschappen van ’s werelds meest magische ingrediënt ontsluiten.


Slogan/Promotie

Kookboek over de vele verrassende toepassingen van paddenstoelen



Details

    EAN :9789089899712
    Auteur: 
    Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
    Verschijningsdatum :  07-09-2023
    Formaat :Hardback
    Taal :Nederlands
    Hoogte :261 mm
    Breedte :191 mm
    Dikte :29 mm
    Gewicht :1106 gr
    Voorraad : Bestelbaar
    Aantal bladzijden :240
    Trefwoorden :  esthetica;kunstgeschiedenis