Elektra

Nederlands | 30-06-2022 | 3484 pages

€ 24,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

De auteur van Ariadne keert terug met een betoverende hervertelling van de Griekse mythen, dit keer over de oorsprong van de Trojaanse oorlog en de vreselijke vloek die het Huis van Atreus teistert.

Als Klytaimnestra met Agamemnon trouwt, negeert ze de verraderlijke geruchten over zijn familielijn, het Huis van Atreus. Maar wanneer haar zus Helena door de roekeloze Paris naar Troje wordt gebracht en Agamemnon aan de vooravond van de Trojaanse oorlog Klytaimnestra op de meest onvoorstelbare manier verraadt, moet zij wel de confrontatie aangaan met de vloek die hun familie al zo lang teistert.

In Troje heeft prinses Kassandra de gave van profetie, maar ze draagt zelf ook een vloek met zich mee: niemand zal ooit geloven wat ze ziet. Als haar wordt getoond wat er met haar geliefde stad zal gebeuren zodra Agamemnon en zijn leger arriveren, is ze niet in staat om de tragedie af te wenden.

Elektra, de jongste dochter van Klytaimnestra en Agamemnon, wil alleen maar dat haar geliefde vader terugkeert van de oorlog. Maar kan ze ontkomen aan de bloedige geschiedenis van haar familie, of is ook haar lot verbonden met dood en geweld?Details

  EAN :9789083209807
  Auteur: 
  Uitgever :NBC - Orlando
  Vertaler : Saskia Peterzon-Kotte
  Verschijningsdatum :  30-06-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :229 mm
  Breedte :151 mm
  Dikte :27 mm
  Gewicht :501 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :3484