Spiegelstad

Niets is wat het lijkt

Nederlands | 17-07-2023 | 244 pages

€ 26,95

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Spiegelstad is een "art thriller" waarin 17 kunstwerken getoond worden die deel uit maken van het verhaal. Een combinatie van thriller en kunst. Bij elke moordscène zie je het vermelde schilderij.


Tekst achterflap

Een seriemoordenaar dwaalt rond in Brugge. Hij laat de slachtoffers achter in de scène van een bestaand schilderij. Maar wat doet de tekst van het liedje De zevensprong bij de slachtoffers? Het speurdersteam staat voor een raadsel. Ondertussen hebben ze ook problemen met een op sensatie beluste vlogger. Luca werkt in een boekenwinkel in Damme. Ze raakt betrokken bij een raadsel dat één van de slachtoffers heeft achtergelaten. Het raadsel vertelt meer over de verborgen middeleeuwse schat. De schat van Karel de Goede, graaf van Vlaanderen. Een schat verborgen in Brugge, of is het Damme?


Slogan/Promotie

Hou je van kunst, maar ook van spanning? Dan is deze art thriller die zich in Brugge en Damme afspeelt misschien iets voor jou. Maar liefst 17 afbeeldingen van kunstwerken staan in het boek vermeld en spelen een rol in het verhaal.


Biografie

Bo Vickery is een selfpublishing auteur die zich verdiept in symboliek, geschiedenis en mythologie. Dit gebruikt ze in haar boeken. Spiegelstad is deel twee van de serie Niets is wat het lijkt.


Inhoudsopgave

1. De 7 vrije kunsten: grammatica 2. De 7 vrije kunsten: retorica 3. De 7 vrije kunsten: musica 4. De 7 vrije kunsten: dialectica 5. De 7 vrije kunsten: geometria 6. Het verleden: 1440 7. De 7 vrije kunsten: aritmetica 8. De 7 vrije kunsten: astronomia 9. Het einde of het begin? 10. Het verleden: 1493



Details

  EAN :9789083128221
  Auteur: 
  Uitgever :Cunamo
  Verschijningsdatum :  17-07-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :210 mm
  Breedte :148 mm
  Dikte :15 mm
  Gewicht :319 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :244
  Reeks :  Niets is wat het lijkt
  Trefwoorden :  alchemie;art thriller;brugge;damme;kunst;thriller