Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

De schreeuw van de zeearend

Nederlands | 13-06-2023 | 432 pages

€ 24,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Lisbeth Salander is terug in een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.  


Tekst achterflap

Lisbeth Salander is terug!

In de wildernis van het hoge noorden van Zweden, buiten het zicht van de media en het grote publiek, zien grote rijke bedrijven hun kansen om onontgonnen gebied te ontwikkelen en te exploiteren. De enorme toestroom van nieuw geld trekt ook criminele bendes aan die in de schaduw opereren.

Lisbeth Salander is naar het noorden gereisd om een verbroken familieband te herstellen met een nichtje. Mikael Blomkvist is op weg naar de bruiloft van zijn dochter, maar raakt betrokken bij een zaak die zijn familie bedreigt en hem terugbrengt naar de onderzoeksjournalistiek. Het duurt niet lang voordat hun paden weer kruisen en ze meegesleept worden in zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

De schreeuw van de zeearend is het zevende deel in de iconische en zeer succesvolle Millennium-serie die Stieg Larsson ooit begon. Na zijn drie delen is de serie met drie boeken voortgezet door David Lagercrantz. Nu is het stokje doorgegeven aan de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff. 

**** ‘Een waardige opvolger.’ – VN Detective & ThrillergidsDetails

  EAN :9789056727505
  Auteur: 
  Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Vertaler : Edith Sybesma
  Verschijningsdatum :  13-06-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :216 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :31 mm
  Gewicht :484 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :432
  Reeks :  Millennium
  Trefwoorden :  karin smirnoff;lisbeth salander;millennium;scandi;zweden