Voor een leven met boeken
0

Jonge vrouw in blauw bij avondlicht


Nederlands | 22-06-2021 | 352 pages

€ 23,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Het leven in Berlijn raast voorbij, maar de 27-jarige Hannah voelt dat het hare nog niet is begonnen. Haar grootmoeder Evelyn daarentegen kan na bijna honderd jaar nauwelijks op het einde wachten. Een brief uit Israël verandert alles. Evelyn blijkt als erfgename recht te hebben op een gestolen en verloren kunstverzameling. De oude vrouw wil er echter niets van weten, maar Hannah gaat op onderzoek uit. Het spoor leidt terug naar de jaren twintig. Gevangen in een huwelijk met een vliegeniersheld, liet Evelyns moeder Senta alles achter zich, ook haar dochter, om vrij te zijn en het leven te kunnen leiden waarvan ze droomde. Maar dat loopt anders dan verwacht.

Jonge vrouw in blauw bij avondlicht is een indrukwekkende roman over vier uitzonderlijke vrouwen die ieder hun eigen lot bepalen en het geheim van een verdwenen schilderij Jonge vrouw in het blauw, staand bij het venster, avondlicht van Johannes Vermeer.


Korte beschrijving/Annotatie

Een indrukwekkende roman over een familie met geheimen rondom een vermiste Vermeer en over vier uitzonderlijke vrouwen die ieder hun eigen lot bepalen.Details

  EAN :9789056726881
  Auteur: 
  Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Vertaler : Lucienne Pruijs
  Publicatiedatum :  22-06-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :148 mm
  Breedte :223 mm
  Dikte :36 mm
  Gewicht :591 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :352
  Trefwoorden :  berlijn;geroofde kunst;moederschap;wo ii