Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Terugkeer


Nederlands | 14-05-2024 | 384 pages

9789049203443

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

De twaalfde thriller met de zeer geliefde personages Myron Bolitar en Windsor Lockwood III – oftewel Win – in de hoofdrol

Drie jaar geleden hield privédetective en sportmakelaar Myron Bolitar een lofrede op de begrafenis van zijn cliënt, de beroemde basketbalcoach Greg Downing. Myron en Greg hadden een verleden: in eerste instantie als zeer persoonlijke rivalen en later als onverwachte zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee federale agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Greg Downing is.

Volgens de agenten leeft Greg nog, en is Myron op de plaats delict van een dubbele moord gezien, wat hem tot de hoofdverdachte maakt. Myron is in shock en heeft dringend antwoorden nodig.

Myron en Win, oude vrienden en collega’s, gaan op zoek naar de waarheid, maar hoe meer ze ontdekken over Greg, hoe gevaarlijker hun wereld wordt… Geheimen, leugens en een moorddadige samenzwering die teruggaat tot het verleden vormen de kern van de zinderende nieuwe roman van Harlan Coben.

In de pers

‘Coben stelt nooit, maar dan ook nooit teleur.’ Lee Child


Biografie

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Zijn boeken zijn keer op keer wereldwijde bestsellers. Naast standalones schrijft hij een serie over sportmakelaar en privédetective Myron Bolitar. Coben woont met zijn vrouw in New Jersey.

Details

EAN :9789049203443
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Jan Pott - Annemarie Lodewijk
Verschijningsdatum :  14-05-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :229 mm
Breedte :151 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :580 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :384
Trefwoorden :  basketbal;dubbele moord;myron bolitar;mysterie;sportmakelaar