Mevrouw


Nederlands | 20-09-2022 | 384 pages

€ 22,99


    Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Bestsellerauteur Valérie Lempereur vertelt haar eigen verhaal in een autobiografische roman


Tekst achterflap

Valérie Lempereur is een vrouw die geleefd heeft en die geschreven heeft. Altijd bijzondere verhalen, vaak over beschadigde mensen. Misschien omdat ze dat zelf ook is.
Leven en schrijven deed ze vol lef en doorzettingsvermogen, maar ook vol angst. Omdat ze in een tijd opgroeide waarin er nog geen ruimte was voor vrouwen zoals zij. Omdat ze 'ontmaskerd' zou kunnen worden. En dat gebeurde ook, keer op keer. Het was Valérie tegen de wereld.
Mevrouw is er omdat Valérie niet meer bang is. Om te laten zien hoe we omgingen met mensen die niet in bedachte hokjes passen. Het is tijd voor haar verhaal.


Biografie

Valérie Lempereur is auteur en schreef grote interviews voor entertainmentbladen. Zo schreef ze o.a. voor De Telegraaf en Nieuwe Revu en had ze columns in het AD, Het Parool en Libelle. Ook schreef ze toonaangevende stukken voor Het Laatste Nieuws en bracht ze onthullende reportages uit in Nederland en België.
Onder een pseudoniem schreef ze Achter het raam op de wallen en de bestseller De meisjes van mevrouw de Wit. Ze schreef twee boeken over criminele organisatie De bende van Venlo. Lempereur was co-auteur van Mathilde & Co: de familie d'Ambras, over de koningin van België. Ze schreef dit boek met medewerking van de koninklijke familie. Mevrouw is gebaseerd op haar eigen verhaal.Details

  EAN :9789048865307
  Auteur: 
  Uitgever :Overamstel Uitgevers
  Verschijningsdatum :  20-09-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :136 mm
  Breedte :209 mm
  Dikte :33 mm
  Gewicht :456 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :384
  Trefwoorden :  journalist;lempereur;meisjes;mevrouw;mevrouw de wit;nieuwe revu;onthulling;operatie;patricia perquin;peter r. de vries;rechtszaak;schrijfster;theo hiddema;theo van gogh;trans;uitgeverij;verhaal;volkskrant;vrouw;zaak