Voor een leven met boeken
0

De held van Fabel


Nederlands | 16-03-2021 | 352 pages

€ 16,99


    Bestelbaar
Tekst achterflap

Indira Novelle staat al haar hele leven in de kantlijn, wachtend op een kans om als personage te schitteren. Dus wanneer ze hoort dat ze is uitgekozen om naar Fabel af te reizen en aan de beroemde Praktijkschool voor Protagonisten te studeren, een school die bekend staat om het afleveren van de allerbeste personages, kan ze haar oren niet geloven.

Maar Indira's droom om een held te worden valt in het water. Haar auditie loopt in de soep en bezorgt haar een plek in het bijfigurenprogramma, en pogingen om haar mentoren - bekende hoofdpersonages als Alice uit Wonderland en Romeo van Julia - hun ongelijk te bewijzen worden continu gedwarsboomd. Indira krijgt al snel het gevoel dat een slechterik de boosdoener is.

Het wordt op school steeds gevaarlijker en Indira ontdekt dat heel Fabel wordt aangevallen. Met haar nieuwe vrienden Maxi en Fenix aan haar zijde zoekt ze naar aanwijzingen om degene die hen met duistere magie bedreigt, te ontmaskeren. Maar hoe meer Indira ontdekt, hoe meer ze gaat twijfelen aan haar plaats in deze verhalenwereld. Kan een bijfiguur écht de held van het verhaal worden?


Korte beschrijving/Annotatie

Ook altijd een personage in een boek willen zijn?


Biografie

Scott Reintgen (spreek uit: Renkin) is leraar Engels en creatief schrijven en schreef al verschillende fantasy- en scifi-boeken. Hij woont in North Carolina samen met zijn vrouw en twee zonen.Details

  EAN :9789048858644
  Auteur: 
  Uitgever :Overamstel Uitgevers
  Vertaler : Merel Leene
  Publicatiedatum :  16-03-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :147 mm
  Breedte :216 mm
  Dikte :34 mm
  Gewicht :495 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :352
  Trefwoorden :  alice in wonderland;boeken;fantasie;helden;intertekstueel;kinderboek;les;mr. darcy;personage;romeo;school;schrijven;schurken;sprookjes;verhalen