Wij zijn van diamant

Nederlands | 08-02-2023 | 416 pages

€ 24,99

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Waar ligt de grens tussen onuitgesproken liefde en onbemind zijn?


Tekst achterflap

Wanneer de 21-jarige William onverwacht naar Seattle vertrekt, reist zijn broer Markus hem achterna. Een paar dagen later wordt het levenloze lichaam van Markus gevonden aan de voet van de Snoqualmie Falls. Voordat William met het lichaam van Markus terugreist naar Vlaardingen krijgt hij bij de receptie van zijn hotel een laatste gift van zijn broer. Het blijkt een notitieboek van opa Lovitz, een Joodse familievriend. Op weg naar het vliegveld begint William te lezen en zo ontdekt hij dat het tragische lot van zijn broer onontkoombaar was.

Wij zijn van diamant is een groots opgezette familiekroniek die laat zien hoe littekens uit het verleden generaties lang kunnen doorwerken: tussen vaders en zonen, tussen moeders en dochters, tussen vrienden en broers.


Recensie/Quote

Boogers bouwt prachtige zinnen.


Biografie

Alex Boogers (Vlaardingen, 1970) debuteerde in 1999 onder het pseudoniem M.L. Lee met Het boek Estee. Drie jaar later debuteerde hij met Het waanzinnige van sneeuw onder zijn eigen naam. Hij won met Alleen met de goden de Boekhandelsprijs en werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde auteurs op middelbare scholen en een van de belangrijkste ambassadeurs om de jeugd weer aan het lezen te krijgen.Details

  EAN :9789048855179
  Auteur: 
  Uitgever :Overamstel Uitgevers
  Verschijningsdatum :  08-02-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :218 mm
  Breedte :149 mm
  Dikte :35 mm
  Gewicht :570 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :416