Voor een leven met boeken
0

Zie mij graag


Nederlands | 16-09-2021 | 336 pages

€ 22,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

De Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo'n stille landweg heeft kunnen gebeuren.
Vijftien jaar later worstelen beide zussen nog steeds met de gevolgen. Wanneer de excentrieke Saul verwikkeld raakt in de geruchtmakende verdwijningszaak van een jong meisje, heeft dat ingrijpende consequenties voor zijn dochters. Lieve keert terug naar de plek waar ze is opgegroeid om te achterhalen wat er is gebeurd. Hoe sterk zijn familiebanden? En hoeveel kun je vergeven?
Zie mij graag is een zinderende Vlaams-Nederlandse roman vol tederheid en suspense, over familie, verlangens en fantomen. Over weglopen van het verleden en toch weer omkijken. Over bang zijn om pijn te doen en toch weer te kwetsen. Over hoever we gaan om gezien te worden. Als wie we zijn. Of wie we liever waren geweest.


Korte beschrijving/Annotatie

Hoever ga jij om gezien te worden?


Biografie

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor diverse bladen van Vrij Nederland tot Vogue. Haar debuutroman werd genomineerd voor de Bronzen Uil en in Amerika uitgegeven, waar het lovende recensies oogstte. Meuleman houdt zich naast het schrijven bezig met het creëren van concepten voor internationale series.


Recensie/Quote

Alle emoties worden aangetikt en niemand of niets is wat het lijkt. Indrukwekkend verhaal!Details

  EAN :9789048833290
  Auteur: 
  Uitgever :Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum :  16-09-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :135 mm
  Breedte :211 mm
  Dikte :33 mm
  Gewicht :437 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :336
  Trefwoorden :  behind her eyes;belgië;boek;bovennatuurlijk;coping;einde;familie;gillian flynn;gone girl;griet;hoeve;jeugd;jeugdtrauma;literair;nederland;nederlands;netflix;op de beeck;plottwist;roman;sara;sarah meuleman;serie;sixth sense;spannend;spanning;suspense;thriller;trauma;vele hemels;vermissing;verrassend;verwerking;vlaams;ya;zintuig;zomerboek;zusjes;zussen