Voor een leven met boeken

0

Begin met het waarom


Nederlands | 15-02-2021 | 256 pages

€24,99


    Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Deze mustread bestseller inspireert wereldwijd mijoenen lezers om ingesleten denkpatronen los te laten en zich met succes te richten op wat er echt toe doet.


korte beschrijving

Antropoloog en bestsellerauteur SIMON SINEK is een rasoptimist en visionair denker die leiders en organisaties helpt mensen te inspireren. Zijn ted-lezing is met 38 miljoen kijkers een van de best bekeken talks ooit.


Recensie/Quote

Simon Sinek laat in Begin met het Waarom zien dat wie zich richt op het Waarom succesvoller, invloedrijker en innovatiever is. Alle grote, inspirerende leiders hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten dondersgoed waarom ze doen wat ze doen. Met vele praktijkvoorbeelden helpt Sinek je om het Waarom weer centraal te stellen, en zo beter en authentieker leiding te geven. Want zij die handelen vanuit hun Waarom manipuleren niet; ze inspireren. En mensen volgen hen niet omdat het moet, maar uit vrije wil. Deze must-read heeft wereldwijd al miljoenen lezers geholpen om ingesleten denkpatronen los te laten en zich met succes te richten op wat er echt toe doet.Details

  EAN :9789047015185
  Auteur: 
  Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
  Publicatiedatum :  15-02-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :143 mm
  Breedte :218 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :446 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :256
  Trefwoorden :  bedrijfspsychologie;gedrag;inspiratie;leiderschap